logo
  • Αποστολή Προϊόντων σε 1 ήμερα & με Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 99€ Πανελλαδικα!
  • info@ifaistosfireworks.gr
cart-icon 0
€0

Σύνολο παραγγελίας

€0

images

 

Τα πυροτεχνήματα είναι παντός καιρού, ωστόσο η άνοιξη φαντάζει ως μια ιδανική εποχή για να στραφεί κανείς στη χρήση πυροτεχνημάτων και να απολαύσει ένα υπερθέαμα.

 

Οι καιρικές συνθήκες που βελτιώνονται αισθητά μας προκαλούν να επιδοθούμε σε υπαίθριες δραστηριότητες, όπως πάρτι στην αυλή ή γάμοι σε ανοιχτούς χώρους και φυσικά τα πυροτεχνήματα  δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν από τέτοιου είδους εκδηλώσεις. Το πιο σημαντικό ωστόσο κατά τη χρήση πυροτεχνημάτων είναι πάντα η ασφάλεια, ενώ την άνοιξη κρίνεται συνετό να βρισκόμαστε σε μια επιπλέον επαγρύπνηση, ειδικά εάν επιλέξουμε τη ρίψη πυροτεχνημάτων σε εξωτερικούς χώρους.

 

Στην Ifaistos Fireworks γνωρίζουμε πολύ καλά τα μέτρα προστασίας που πρέπει να λάβουμε κατά τη χρήση πυροτεχνημάτων καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, ενώ ειδικά για την άνοιξη ετοιμάσαμε έναν πρακτικό οδηγό με χρήσιμες συμβουλές ασφαλείας που θα σας βοηθήσουν να απολαύσετε απρόσκοπτα το θέαμα των πυροτεχνημάτων.

 

1.Το σωστό μέρος

Είναι πολύ φυσικό κατά την περίοδο της άνοιξης η ρίψη των πυροτεχνημάτων να γίνεται σε εξωτερικό χώρο. Ωστόσο αυτό που πρέπει να λάβουμε σοβαρά υπόψη μας είναι το σημείο στο οποίο θα τοποθετήσουμε και θα χρησιμοποιήσουμε τα πυροτεχνήματα μας. Επιλέξετε μια περιοχή η οποία να είναι ασφαλής, να μας επιτρέπει να διατηρήσουμε τη δέουσα απόσταση από το σημείο ρίψης των πυροτεχνημάτων και φυσικά να μην είναι γεμάτη κλαδιά, δέντρα και χόρτα τα οποία θα μπορούσαν να αυξήσουν τον κίνδυνο πρόκλησης κάποιου ανεπιθύμητου ατυχήματος. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε συνεπώς είναι το να επιλέξετε ένα κατάλληλο και ασφαλές περιβάλλον το οποίο θα χρησιμοποιήσετε για τα πυροτεχνήματα σας.

 

2. Αυξήστε τα μέτρα προστασίας

Την άνοιξη οφείλουμε να παραμένουμε σε αυξημένη επαγρύπνηση για τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν κατά τη ρίψη των πυροτεχνημάτων μας και φυσικά να λαμβάνουμε αυξημένα μέτρα προστασίας. Η επιλογή ενός εξωτερικού χώρου για την χρήση πυροτεχνημάτων μπορεί να εγκυμονεί άγνωστους κινδύνους που δεν έχουμε υπολογίσει. Για αυτό πρέπει να είμαστε διπλά και τριπλά προετοιμασμένοι για κάθε ενδεχόμενο και φυσικά να λάβουμε έγκαιρα τις προφυλάξεις μας. Εκτός από την επιλογή ενός ασφαλούς σημείου, μπορούμε να αυξήσουμε και τα μέτρα προστασίας, προσθέτοντας για παράδειγμα έναν πυροσβεστήρα ή έχοντας σε επιφυλακή κουβάδες με νερό ή ένα λάστιχο, ώστε να αντιμετωπίσουμε άμεσα το οποίο πρόβλημα μπορεί να ανακύψει. Στην Ifaistos Fireworks επιλέγουμε για αυτό τον λόγο τα πιο ασφαλή  πυροτεχνήματα και τα διαθέτουμε στην αγορά με σαφείς και συγκεκριμένες οδηγίες χρήσης για να βοηθήσουμε τους καταναλωτές να απολαύσουν τα πυροτεχνήματα τους και να είναι παράλληλα προετοιμασμένοι για όλα τα ενδεχόμενα.

 

3. Επιλέξτε κατάλληλα πυροτεχνήματα

Με την καταλληλότητα των πυροτεχνημάτων δεν παίζουμε ποτέ! Επιλέγουμε πάντα αξιόπιστα και εγκεκριμένα πυροτεχνήματα τα οποία διαθέτουν όλα τα πιστοποιητικά ασφαλείας. Ωστόσο την άνοιξη οφείλουμε να είμαστε ακόμη πιο προσεκτικοί καθώς κάθε λάθος επιλογή πυροτεχνημάτων μπορεί να αποβεί κυριολεκτικά μοιραία. Επιχειρήσεις που διαθέτουν στην αγορά ασφαλή πυροτεχνήματα, όπως η Ifaistos Fireworks, αποτελούν και την άνοιξη μονόδρομο, καθώς δεν υπάρχουν περιθώρια για άσκοπους αλλά και επικίνδυνους πειραματισμούς. Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις καταναλωτών που εκτιμούν ότι την άνοιξη μπορούν να πειραματιστούν ακόμη και με αμφιβόλου ποιότητας πυροτεχνήματα, εικάζοντας για παράδειγμα ότι σε έναν εξωτερικό χώρο δεν έχει τόση σημασία, ωστόσο αυτό είναι ένα μεγάλο και επικίνδυνο λάθος. Ένας λόγος παραπάνω, όταν χρησιμοποιούμε πυροτεχνήματα σε υπαίθριες εκδηλώσεις, να είμαστε πολύ προσεκτικοί με το τι επιλέγουμε, καθώς ένα ακατάλληλο πυροτέχνημα μπορεί να προκαλέσει πυρκαγιές ή άλλα ακόμη πιο σοβαρά ατυχήματα.

 

4. Διατηρήστε μακριά τα παιδιά

Οι καλές καιρικές συνθήκες που επικρατούν κυρίως την άνοιξη αυξάνουν την κινητικότητα των μικρών παιδιών, τα οποία γίνονται πιο δραστήρια και ενεργά από ποτέ. Συνεπώς όταν χρησιμοποιούμε πυροτεχνήματα σε μια εκδήλωση στην οποία υπάρχουν και παιδιά οφείλουμε να είμαστε ακόμη πιο προσεκτικοί την άνοιξη. Είναι πολύ πιθανό κάποιο εξ’ αυτών να ξεφύγει της προσοχής μας και να τρέξει προς το σημείο ρίψης των πυροτεχνημάτων ή να υπερβεί τη ζώνη ασφαλείας, θεωρώντας ότι πρόκειται για κάποιο παιχνίδι. Ο καλός ανοιξιάτικος καιρός συνεπαίρνει συνήθως τα μικρά παιδιά και αυξάνει τη διάθεσή τους για παιχνίδι και αυτό πρέπει πάντοτε να το λαμβάνουμε υπόψη μας για να παραμείνει η χρήση πυροτεχνημάτων ασφαλής για όλους!

 

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Ifaistos Fireworks θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από ασφαλή πυροτεχνήματα για να χρησιμοποιήσετε την περίοδο της άνοιξης, ενώ το άρτια καταρτισμένο προσωπικό της εταιρίας μπορεί να σας κατευθύνει σχετικά με τις επιπλέον προφυλάξεις που πρέπει να λάβετε, για να απολαύσετε ξέγνοιαστα το μοναδικό υπερθέαμα των πυροτεχνημάτων.

Newsletter