logo
  • Αποστολή Προϊόντων σε 1 ήμερα & με Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 99€ Πανελλαδικα!
  • info@ifaistosfireworks.gr
cart-icon 0
€0

Σύνολο παραγγελίας

€0

images

 

Το bachelor party είναι μια πολύ σημαντική στιγμή στις διαδικασίες προετοιμασίας ενός γάμου. Μια ιδανική ευκαιρία για διασκέδαση με φίλους, αποχαιρετώντας την εργένικη ζωή, ενώ τα τελευταία χρόνια τα εν λόγω πάρτι γίνονται όλο και πιο δημοφιλή και η μορφή τους έχει υιοθετήσει νέες πρακτικές. Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για… party, και όταν μιλάμε για κάτι τέτοιο το μυαλό όλων πηγαίνει αυτόματα στην ξέφρενη διασκέδαση μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, άφθονο ποτό και χορό μέχρι εξαντλήσεως.

 

Ωστόσο τα σύγχρονα bachelor party ακολουθούν και τη φιλοσοφία που δίνει έμφαση στη διακόσμηση και τη δημιουργία μιας ιδανικής ατμόσφαιρας. Στην Ifaistos Fireworks γνωρίζουμε πολύ καλά αυτή τη νέα τάση που επικρατεί, για αυτό και έχουμε ενισχύσει το e-shop μας με τα κατάλληλα διακοσμητικά είδη που χρειάζεται ένα bachelor party.

 

Διαβάστε παρακάτω τι χρειάζεστε για το καλύτερο bachelor party!

 

Τα μπαλόνια που απογειώνουν

 

Τα διακοσμητικά μπαλόνια δεν λείπουν πλέον από κανένα πάρτι και αυτό ισχύει και στην περίπτωση ενός bachelor party. Πως θα μπορούσαν άλλωστε να απουσιάζουν, από τη στιγμή που αποτελούν έναν εύκολο και πρακτικό τρόπο για να απογειώσετε τη διάθεση, να διακοσμήσετε τον χώρο σας και να δημιουργήσετε την ιδανική ατμόσφαιρα που αρμόζει σε ένα τέτοιου είδους event. Εάν πρόκειται για το πάρτι της νύφης, μπορείτε να επιλέξετε το μπαλόνι φοιλ Bride to be, που αποτελεί μια εξαιρετική πρόταση για κάθε bachelor party, που θα μείνει αξέχαστη στους καλεσμένους και φυσικά θα αποτελεί το σήμα κατατεθέν κάθε αναμνηστικής φωτογραφίας. Εάν πάλι το πάρτι αφορά τον γαμπρό, το μπαλόνι σε σχήμα Handsome Groom θα δώσει μια πιο παιχνιδιάρικη διάθεση στο bachelor party, ενώ επίσης αποτελεί ένα αξεσουάρ που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στις φωτογραφίες και να κλέψει τις εντυπώσεις.

 

Τα μπαλόνια μπορούν να τοποθετηθούν διάσπαρτα μέσα στον χώρο ή να συνοδεύουν την καρέκλα της νύφης ή του γαμπρού. Είναι μια οικονομική και πρακτική επιλογή για κάθε bachelor party, ενώ επιστρατεύοντας τη φαντασία σας μπορείτε να τα αξιοποιήσετε με διάφορους τρόπους (φωτογραφίες, βίντεο, παιχνίδια κλπ) για να τα μετατρέψετε στον επίκεντρο της προσοχής. Στα πλεονεκτήματα που διαθέτουν τα μπαλόνια για bachelor party πρέπει να προστεθεί και το γεγονός ότι μπορούν να αξιοποιηθούν με πολλούς τρόπους, όπως για παράδειγμα τη διακόσμηση ενός αμαξιού με το οποίο θα προσεγγίσετε τον χώρο διεξαγωγής του πάρτι ή ακόμη και να τοποθετηθούν σε έναν εξωτερικό χώρο, όπως ένας κήπος ή ένα μπαλκόνι. Πρακτικά, αποτελούν έναν εύκολο τρόπο διακόσμησης ενός bachelor party και αρκεί να προσθέσετε μόνο το κέφι και την καλή σας διάθεση, για ένα αξέχαστο αποτέλεσμα.

 

Συνδυάστε με άλλα αξεσουάρ

 

Για ένα ακόμη πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα μπορείτε να συνδυάσετε τα μπαλόνια με άλλα είδη πάρτι, που θα απογειώσουν ακόμη περισσότερο τη διάθεση και θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον των καλεσμένων. Το φωτογραφικό κάδρο She said yes για παράδειγμα, που θα βρείτε στο e-shop μας, είναι ένα εξ’ αυτών. Ιδανικό αξεσουάρ για τις πιο παιχνιδιάρικες φωτογραφίες, ενώ σίγουρα το αποτέλεσμα θα είναι το θέμα συζήτησης για πολλές, πολλές εβδομάδες. Στο ίδιο μήκος κύματος και οι κορδέλες bride to be, τα στέμματα ή και οι στέκες που μπορούν να τοποθετηθούν πάνω στη μέλλουσα νύφη, δημιουργώντας ένα ιδιαίτερα εορταστικό κλίμα στο πάρτι. Οι καλεσμένοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν τατουάζ μιας χρήσης, με λογότυπα σχετικά με τον γάμο, και αναμφίβολα η ατμόσφαιρα του bachelor party θα χτυπήσει κόκκινο.

 

Επιστρατεύστε τη φαντασία, τη δημιουργικότητά σας και τα μπαλόνια για bachelor party που θα βρείτε στην Ifaistos Fireworks για να σχεδιάσετε το πιο εντυπωσιακό και μοναδικό πάρτι που θα μείνει στην ιστορία. Συνδυάστε με άλλα είδη πάρτι και αξεσουάρ που θα βρείτε στο e-shop μας, για ένα παραμυθένιο αποτέλεσμα που θα κλέψει τις εντυπώσεις.

Newsletter