logo
  • Αποστολή Προϊόντων σε 1 ήμερα & με Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 99€ Πανελλαδικα!
  • info@ifaistosfireworks.gr
cart-icon 0
€0

Σύνολο παραγγελίας

€0

images

Τα ιπτάμενα φαναράκια είναι η νέα «τρέλα» που ήρθε για να μείνει. Πρόκειται για ένα αγαπημένο θέαμα μικρών και μεγάλων, το οποίο ωστόσο δεν είναι καινούργιο. Τα ουράνια φανάρια, όπως είναι επίσης γνωστά, κατασκευάζονται εδώ και αιώνες για διάφορες παραδοσιακές γιορτές και τελετές. Είναι σύμβολο της ελπίδας και της προσμονής, ενώ είθισται να συνοδεύονται από ευχές, οι οποίες ταξιδεύουν στον ουρανό μαζί με τα φαναράκια. Κατασκευαστικά αποτελούνται συνήθως από χαρτόνι και στο κάτω μέρος της κατασκευής υπάρχει φλόγα. Τα τελευταία χρόνια ωστόσο τα ιπτάμενα φαναράκια τείνουν να καθιερωθούν ως τάση σε διάφορες σύγχρονες εκδηλώσεις, όπως τα γαμήλια πάρτι, οι βαπτίσεις ακόμη και τα γενέθλια.


Στην Ifaistos Fireworks διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα από ιπτάμενα φαναράκια, σε διάφορες αποχρώσεις, τα οποία μπορούν να επιστρατευτούν για κάθε ειδική περίσταση και να προσφέρουν ένα μοναδικό υπερθέαμα. Ετοιμάσαμε ωστόσο και έναν πρακτικό οδηγό που θα σας βοηθήσει να αντιληφθείτε καλύτερα τη χρήση τους και το πως μπορείτε να τα απολαύσετε στο έπακρο.


#1 – Μια ευχή, μια προσμονή


Το βασικό χαρακτηριστικό που διαθέτουν τα ιπτάμενα φαναράκια είναι ότι συνήθως συνοδεύονται από ευχές. Σε κάποιες χώρες του πλανήτη μάλιστα διοργανώνονται ειδικά φεστιβάλ στα οποία οι πολίτες συγκεντρώνονται με ιπτάμενα φαναράκια, γράφουν πάνω τους ευχές και στη συνέχεια τα αφήνουν ελεύθερα να ταξιδέψουν στον ουρανό. Αντίστοιχα και εσείς μπορείτε να κινηθείτε στην ίδια λογική και να επιστρατεύσετε ουράνια φανάρια σε μια βάπτιση ή έναν γάμο. Πρόκειται άλλωστε για έναν ιδανικό τρόπο να στείλετε τις ευχές σας για το χαρμόσυνο γεγονός και να γιορτάσετε όλοι μαζί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μην ξεχνάτε άλλωστε πως τα ιπτάμενα φαναράκια χαρακτηρίζονται από μεγάλη ασφάλεια και ενδείκνυνται για κάθε εορταστική περίσταση.


#2 – Ένα αξέχαστο θέαμα


Σίγουρα δεκάδες ιπτάμενα φαναράκια σε έναν νυχτερινό ουρανό δημιουργούν ένα παραμυθένιο και πραγματικά αξέχαστο θέαμα. Το φως που δημιουργούν οι τρεμάμενες φλόγες σε συνδυασμό με την απόχρωση που διαθέτει το εκάστοτε φαναράκι, αναμφίβολα δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο. Αυτός είναι ο λόγος άλλωστε που κάθε φορά που αναβιώνει ένα τέτοιο έθιμο, χιλιάδες είναι αυτοί που σπεύδουν να το αποθανατίσουν με φωτογραφικές μηχανές και κινητά τηλέφωνα. Αν και εσείς ψάχνετε έναν τρόπο να δημιουργήσετε μια άκρως παραμυθένια ατμόσφαιρα στην εκδήλωσή σας, τότε τα ιπτάμενα φαναράκια αποτελούν μονόδρομο. Στο eshop μας θα βρείτε διάφορα ιπτάμενα φαναράκια, τα οποία δημιουργούν ένα αντίστοιχο μαγευτικό θέαμα και είναι κατάλληλα για κάθε εκδήλωση που διοργανώνετε.


#3 – Μια οικονομική εναλλακτική


Το κόστος απόκτησης ενός ιπτάμενου φαναριού σίγουρα δεν είναι απαγορευτικό. Αντιθέτως πρόκειται για μια εξαιρετικά οικονομική εναλλακτική πρόταση και μπορείτε με ελάχιστα χρήματα να δημιουργήσετε ένα άκρως εντυπωσιακό αποτέλεσμα για την εκδήλωσή σας. Αυτό που πρέπει να έχετε κατά νου είναι κυρίως το να επιλέξετε ένα ασφαλές μέρος και το να κάνετε πιστή εφαρμογή των κανόνων ασφαλείας.


Στην Ifaistos Fireworks διαθέτουμε ιπτάμενα φαναράκια σε αποχρώσεις του ροζ, μωβ, φούξια, λευκού, κίτρινου, και κόκκινου καθώς και φαναράκια σε σχήμα καρδιάς. Το έμπειρο προσωπικό μας μπορεί να σας κατευθύνει σχετικά με την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις δικές σας ανάγκες, ώστε να απολαύσετε ξέγνοιαστα το άκρως εντυπωσιακό και μαγευτικό θέαμα που δημιουργούν στον ουρανό.

Newsletter