logo
  • Αποστολή Προϊόντων σε 1 ήμερα & με Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 99€ Πανελλαδικα!
  • info@ifaistosfireworks.gr
cart-icon 0
€0

Σύνολο παραγγελίας

€0

images

 

Η Ifaistos Fireworks αποτελεί μια αξιόπιστη και έμπειρη εταιρία που δραστηριοποιείται στον κλάδο των πυροτεχνημάτων

 

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στον καταναλωτή και με ανεπτυγμένο τον χαρακτήρα της υπευθυνότητας και της σοβαρότητας θέτουμε πάντα ως προτεραιότητα την ασφάλεια του καταναλωτικού κοινού, που επί σειρά ετών μας εμπιστεύεται. Η εταιρία μας αναπτύσσεται δυναμικά τα τελευταία χρόνια και διευρύνει τον κύκλο δραστηριοτήτων της, επενδύοντας στην καινοτομία και την διάθεση στην αγορά σύγχρονων πυροτεχνημάτων.

 

Υπάρχουν δεκάδες λόγοι για τους οποίους μπορεί κανείς να εμπιστευτεί την Ifaistos Fireworks και να στραφεί στη μεγάλη γκάμα πυροτεχνημάτων που διαθέτει η εταιρία μας τόσο στο φυσικό κατάστημά της όσο και μέσω του σύγχρονου και ιδιαίτερα εύχρηστου e-shop της.
 

Μεγάλη γκάμα επιλογών
 

Αυτό που κάνει την Ifaistos Fireworks να ξεχωρίζει και αποτελεί σίγουρα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της εταιρίας, που λειτουργεί ως θέλγητρο για τους καταναλωτές, είναι η μεγάλη γκάμα σε πυροτεχνήματα που διαθέτει στο εμπόριο. Εναέρια πυροτεχνήματα, παιδικά, μασούρια, πυροτεχνήματα συντριβάνια, καπνογόνα, βόμβες και βεγγαλικά είναι μερικά από τα προϊόντα που με ανεπτυγμένη υπευθυνότητα διαθέτει προς πώληση σε ιδιαίτερα ελκυστικά πακέτα προσφορών η Ifaistos Fireworks. Το μεγάλο εύρος στα προϊόντα μας, καθιστά την εταιρία μας την ιδανική επιλογή για εκδηλώσεις κάθε τύπου, καθώς σε εμάς θα βρείτε πυροτεχνήματα τόσο για επαγγελματική όσο και προσωπική χρήση.
 

Ασφάλεια και αξιοπιστία
 

Οι καταναλωτές που επιζητούν ασφάλεια, εγγύηση και αξιοπιστία για τα πυροτεχνήματα που προμηθεύονται, καταλήγουν σίγουρα στην Ifaistos Fireworks. Για εμάς η ασφάλεια και το αυξημένο δίκτυ προστασίας των προϊόντων μας αποτελεί αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα και για τον λόγο αυτό επενδύουμε στην απόκτηση πυροτεχνημάτων που πληρούν όλες τις προδιαγραφές που ορίζει η κείμενη νομοθεσία. Παράλληλα, το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας παρέχει συμβουλές και χρήσιμες οδηγίες προς τους καταναλωτές για την ορθή και ασφαλή χρήση των πυροτεχνημάτων μας. Σαφείς οδηγίες χρήσης συνοδεύουν κάθε πυροτέχνημα που διαθέτουμε στην αγορά, ώστε οι καταναλωτές να γνωρίζουν πλήρως και λεπτομερώς τις αποστάσεις που πρέπει να τηρούν, τα επιμέρους μέτρα που οφείλουν να εφαρμόζουν αλλά και πως να διαχειριστούν ένα πυροτέχνημα για να απολαύσουν στο μέγιστο το θέαμα που αυτό προσφέρει. Με τον τρόπο αυτό προσφέρουμε σιγουριά αλλά και τη δέουσα εγγύηση και αξιοπιστία στο καταναλωτικό κοινό, πως τα προϊόντα που αποκτούν μέσω της Ifaistos Fireworks είναι ασφαλή και δεν εγκυμονούν κινδύνους για τους ίδιους.
 

Εύκολες και ασφαλείς συναλλαγές
 

Η άριστη εξυπηρέτηση αλλά και η άμεση ολοκλήρωση των συναλλαγών μέσω του e-shop της εταιρίας μας, αποτελούν για την Ifaistos Fireworks υψηλής σημασίας ενέργειες. Αφουγκραζόμενοι τη μεγάλη ανάγκη των καταναλωτών για την παροχή πλήρους συμβουλευτικής υποστήριξης, το προσωπικό της εταιρίας μας βρίσκεται διαρκώς διαθέσιμο να απαντήσει σε τυχόν απορίες αλλά και να κατευθύνει τους καταναλωτές σε έξυπνες και σωστές αγορές. Παράλληλα, διαθέτουμε ένα ασφαλές περιβάλλον για τη διεκπεραίωση ψηφιακών συναλλαγών καθώς και πληθώρα επιλογών για τους τρόπους που μπορεί κάποιος να αγοράσει πυροτεχνήματα από το κατάστημά μας (μέσω e-shop, με e-mail, τηλεφωνικά, από το φυσικό κατάστημα), γεγονός που προσφέρει την απαραίτητη ασφάλεια που χρειάζεται κάθε καταναλωτής πριν ολοκληρώσει τις αγορές του.
 

Η Ifaistos Fireworks έχει καθιερωθεί στην καταναλωτική συνείδηση των πελατών ως η πλέον αξιόπιστη και ασφαλής επιλογή για την απόκτηση νέων πυροτεχνημάτων. Η πολυετής παρουσία μας στον χώρο σε συνδυασμό με το ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών που προσφέρουμε (εξυπηρέτηση, καθοδήγηση, συμβουλές, μεγάλη γκάμα προϊόντων) έχει εκτιμηθεί δεόντως και πολλάκις από τους καταναλωτές που αναζητούν επαγγελματικές και αξιόπιστες λύσεις. Μπορείτε να ανακαλύψετε τη μεγάλη γκάμα πυροτεχνημάτων και των άλλων υπηρεσιών και προϊόντων που διαθέτει η εταιρία μας, εύκολα στην παρακάτω λίστα:

 

Πυροτεχνήματα

   1. Εναέρια Πυροτεχνήματα
   2. Πυροτεχνήματα Μασούρια - Κανονάκια
   3. Βόμβες – Βομβίδια
   4. Παιδικά Πυροτεχνήματα
   5. Καπνογόνα
   6. Πυροτεχνήματα Συντριβάνια
   7. Βεγγαλικά – Ρουκέτες
 

Μπαλόνια

Είδη Πάρτυ

Ενοικίαση Αερόστατου

Μηχανές Εφέ

Ενοικίαση Van για events

 

Newsletter